12.03.2024, 14:04

У російському Бєлгороді безпілотник атакував будівлю адміністрації: є руйнування та поранені

В Белгороде беспилотник атаковал здание администрации

У центрі російського Бєлгорода безпілотник атакував будівлю міської адміністрації. Є руйнування, повідомляється про двох постраждалих.

У російському Бєлгороді вдень 12 березня дрон-камікадзе літакового типу атакував будівлю міської адміністрації. Є руйнування. Про це повідомляє губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, передає Час Пік.

За його словами, внаслідок вибуху в будівлі вибито вікна, посічено фасад. На місці працюють усі оперативні служби. Постраждали дві жінки.

"У Бєлгороді у будівлю адміністрації міста врізався БПЛА противника. Є двоє постраждалих: одна жінка отримала осколкові поранення, друга – контузію...", - ]]>написав ]]>Гладков у своєму Telegram-каналі.

У мережі вже з'явилися кадри наслідків атаки дрону.

Сьогодні в РФ буквально "запальний" день...

У ніч проти 12 березня територію РФ атакували безпілотники. У низці регіонів було чути вибухи. Є "прильоти" по нафтопереробних об'єктах. Вранці у Санкт-Петербурзі сталася сильна пожежа в районі Південної ТЕЦ. Вдень в Іванівській області розбився військовий літак Іл-76. Також у мережі з'явилася інформація щодо прориву кордону у Курській та Бєлгородській областях російськими добровольцями.

Ще не вечір...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк