05.03.2024, 18:23

Facebook, YouTube та Instagram не працюють по всьому світу: Downdetector фіксує серйозний збій

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні 5 березня користувачі соціальних мереж Facebook та Instagram зіткнулися з проблемами при спробі увійти до свого профілю.

Сервіс Downdetector фіксує серйозний збій. Від користувачів надходять тисячі звітів про проблеми роботи соцмереж та месенджера, передає Час Пік.

Сервіс вказує на проблему з доступом до соцмереж як у Європі, так і на території США.

Користувачі мережі скаржаться на роботу як мобільних програм, так і вебверсій для браузера. Більшість проблем розпочалася близько 17.00 (по Києву).

"Соцмережі не працюють, викинуло з облікових записів, зайти неможливо, стрічка з новинами не оновлюється", - повідомляють користувачі мережі.

Наприклад, в Instagram замість стрічки новин відображається повідомлення про проблему з написом "Відбулася помилка".

У Facebook користувачів взагалі "викидає" з облікових записів і пропонує ввести свій логін і пароль. Втім, при спробі авторизації система повідомляє, що "Введено неправильний пароль".

Згодом стало відомо про збої в роботі платформи YouTube.

Також у мережі повідомляють, що в усьому світі "впали" популярні сервіси – Twitter, YouTube, Gmail, WhatsApp, TikTok та інші перестали працювати або працюють зі збоями.

Спікер Meta Енді Стоун підтверджує проблеми з Facebook та Instagram, вони вирішують проблему. "Ймовірно, через збільшення навантаження, є невеликі проблеми й з іншими додатками".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: