19.12.2023, 08:33

Потужний землетрус у Китаї: понад 100 людей загинуло

Альона Тихоненко | Всі новини автора
землетрус

На північному заході Китаю, у провінціях Ганьсу та Цинхай, стався землетрус магнітудою 6,2 бали, через який загинуло понад 100 людей.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на закордонні джерела.

Як повідомляє Reuters, землетрус стався близько опівночі. Станом на зараз відомо про смерть 118 людей, ще майже 400 отримали поранення. Ці дані можуть змінюватися. 

В епіцентрі в той час температура була нижче нуля градусів, що ускладнило рятувальні роботи. Також у деяких місцях було пошкоджено комунальні мережі та інфраструктуру.

"Через землетрус також було припинено водопостачання та електропостачання, а також мобільний зв’язок у деяких районах, що ускладнило рятувальні роботи", — написали в CNN.

Державне телебачення CCTV повідомило, що електропостачання поступово відновлюють. Припускають, що цей землетрус може стати найбільшим за кількістю жертв у Китаї за останні майже десять років.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Ватикан благословив одностатеві шлюби, але не схвалив

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: