19.11.2023, 14:16

У Польщі розбився мікроавтобус з українцями: серед загиблих 6-річна дитина

В Польше разбился микроавтобус с украинцами

Мікроавтобус Volkswagen з українцями потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на території Польщі. Внаслідок аварії загинуло дві жінки та дитина.

Трагедія сталася 19 листопада близько 4:30 ранку біля села Верешин недалеко від міста Грубешів (Люблінське воєводство). Відомо, що на прямій дорозі автобус раптово з'їхав ліворуч та врізався у дерево, що росте на узбіччі, повідомляє Час Пік з посиланням на закордонні ЗМІ.

На момент аварії в транспортному засобі перебувало 10 осіб – усі громадяни України.

Внаслідок ДТП загинуло дві жінки та шестирічна дитина. Постраждалих намагалися реанімувати, але медики виявилися безсилими. Інші пасажири були доставлені до лікарні, серед них дитина.

У поліції заявили, що водій мікроавтобуса VW Crafter був тверезим. Там підтвердили, що внаслідок трагедії загинуло дві жінки та дитина. Однак інші обставини аварії наразі невідомі.

Причин смертельної ДТП поки не встановлено.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк