29.08.2023, 07:32

У Румунії в ДТП потрапив автобус із українцями: серед постраждалих є діти

В Румынии в ДТП попал автобус с украинцами

У румунському місті Неводарі автобус із громадянами України потрапив у масштабну ДТП. В аварії постраждало 15 людей, серед них двоє неповнолітніх.

ДТП сталася 28 серпня близько 21:00. Автобус в'їхав в обмежувач висоти під час проїзду під мостом, повідомляє Час Пік із посиланням на закордонні ЗМІ.

Повідомляться, що автобус перевозив 45 українських пасажирів із Констанца до Одеси. За даними журналістів, цією дорогою, де сталася аварія, водія направив GPS-навігатор.

На місце події прибули машини швидкої допомоги, пожежна машина та евакуатор.

Внаслідок ДТП постраждало 15 осіб, 8 із них було госпіталізовано. Серед постраждалих – двоє неповнолітніх. Ще 6 осіб отримали медичну допомогу на місці події та відмовилися від госпіталізації.

За даними журналістів, інші пасажири продовжили шлях до України.

Нагадаємо, напередодні на півночі Італії потрапив у ДТП автобус із українськими туристами, які поверталися до України. А 12 серпня розбився мікроавтобус з українцями в Австрії. Серед загиблих двоє дітей.

В Румынии в ДТП попал автобус с украинцами В Румынии в ДТП попал автобус с украинцами

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк