29.12.2022, 18:23

"Хто ти такий!": Батл Соловйов vs Гіркін отримав продовження - відео

Марина Началова | Всі новини автора
Соловьйов

Батл між Соловйовим та Гіркіним отримав продовження. Пропагандист під час ранкового ефіру назвав Гіркіна "мерзотою", "тупою худобою" та "садистом". 

Це сталося в ефірі пропагандистського шоу "Соловйов Life", передає Час Пік. 

Соловйов в ефірі свого шоу обвинуватив Гіркіна в антисемітизмі, невиправданій садистській жорстокості під час чеченської кампанії та закликав "каятися", а не "на дебати ходити".

Гіркін у своєму Телеграм-каналі написав Соловйову у відповідь, що не має жодних претензій до його національності та порекомендував заспокоїтися:

"На мій особистий погляд, пан Соловйов дуже нервує. Мабуть, він підозрює, що в нас із ним могли виникнути деякі розбіжності (як говорив генерал С.Л.Марков) "з земельного питання". Хоча я "і нікчемність", порівняно з його неминучою величчю... Заспокойтеся, Володимире Рудольфовичу! Не треба стільки експресії! У мене до Вас жодних претензій за Ваше походження немає близько".

Нагадаємо, що конфлікт між Соловйовим з Гіркіним почався зі звинувачення першого в тому, що другий втік зі Слов'янська у 2014 році. Гіркін у відповідь викликав Соловйова на публічні дебати, від яких той відмовився.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк