14.05.2022, 08:33

"Як же так?": Пропагандисту Соловйову заборонили в'їзд до Італії та позбавили посвідки на проживання

Владимир Соловьев

Влада Італії позбавила посвідки на проживання та встановила довічну заборону на в'їзд на територію країни російському пропагандистському журналісту Володимиру Соловйову.

У мережі з'явилася інформація про те, що російському ТОП-пропагандисту Володимиру Соловйову анулювали посвідку на проживання в Італії та назавжди заборонили в'їзд до країни, повідомляє Час Пік.

Тепер кремлівський журналіст, який дуже полюбляв відпочивати за кордоном, але постійно проклинав "загниваючий" Захід у своїх передачах, зможе бачити свою елітну нерухомість на фото, відео або у снах, як і прості росіяни.

Нагадаємо, в Італії, яку Соловйов облюбував для життя, після вторгнення РФ в Україну заарештували його розкішні особняки.

Відомо, що Соловйов має частину дорогої вілли "Марія" біля озера Комо в Італії. Також пропагандист користується величезним двоповерховим особняком. Нерухомість була придбана у 2021 році за кілька мільйонів євро та записана на матір Соловйова. За інформацією ЗМІ, таких коштів жінка не мала. Мабуть, нерухомість була придбана коштом, який Соловйов заробив, роками обманюючи росіян.

Сам Соловйов помітно зажурився і навіть не зміг приховати від глядачів свій відчай. Він не розуміє, чому його позбавили можливості "красиво жити" подалі від РФ і чому росіян ненавидять у всьому світі.

"Я то тут до чого? ... Не розумію, навіщо це мені? Що до мене всі пристали? У мене було прекрасне життя, я міг їздити до Європи, у мене там була нерухомість. Навіщо мені зараз ось це все?", – бідкається Соловйов.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: