06.11.2021, 14:25

У Сьєрра-Леоне вибухнув бензовоз: загинуло понад 100 осіб

В Сьерра-Леоне взорвался бензовоз

На заході Африки в державі Сьєрра-Леоне стався вибух бензовозу, який зіткнувся з вантажівкою. В результаті вибуху та пожежі за попередніми даними загинуло понад 100 осіб.

Вибух прогримів у столиці Сьєрра-Леоне місті Фрітаун пізно ввечері 5 листопада. Влада країни поки не називає точну кількість загиблих, повідомляє Час Пік з посиланням на закордонні ЗМІ.

Інцидент стався в житловому кварталі Веллінгтон. Після зіткнення двох вантажівок місцеві жителі підбігли зібрати паливо, що витікало з бензовозу. У цей момент стався вибух. Пожежа охопила магазини та найближчі житлові будинки.

"Я засмучена звісткою про вибух на Бай Бурех Роуд в Веллінгтоні після того, як вантажівка з паливом зіткнувся з іншою вантажівкою... за чутками, загинуло понад 100 осіб. Розмір матеріального збитку невідомий", - написала в Facebook мер столиці Фрітауна Івонн Акі-Сав'єрр 6 листопада, висловивши співчуття рідним загиблих.

За даними місцевих ЗМІ, кількість жертв може обчислюватися кількома сотнями. Безліч людей отримали опіки та поранення. Постраждало десятки будівель. 

Повідомляється, що в державний морг надійшло понад 90 тіл, та близько 100 осіб проходять лікування в лікарнях та медичних центрах Фрітауна.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: