19.01.2024, 18:25

"Навряд чи таке покажуть по російських каналах": У мережі показали стан під'їздів у Сєвєродонецьку

Віктор Білий | Всі новини автора

Жителі окупованого Сєвєродонецька Луганської області періодично у мережі викладають фото чи відео, на яких показано реальну обстановку у місті та "готовність" до опалювального сезону.

Так, на черговому відео мешканці міста показали, як дощова вода стікає по під'їзду одного з багатоквартирних будинків, передає Час Пік.

"Навряд чи таке покажуть на російських каналах - це не цікаво. Ми втомилися писати листи в адміністрацію нашого міста - марно, їздити в адміністрацію міста і в адміністрацію президента, а також дзвонити на гарячу лінію і т.д. - марно.

Усі листи та дзвінки – перенаправляють на Луганськ, який за великим рахунком, займається вирішенням своїх "проблем" за рахунок таких маленьких містечок – як наш "Бермудський трикутник".

\У наших містах немає зв'язку від слова взагалі. Нікого це не хвилює, якщо потрібна швидка - лягай і вмирай, на все місто дві аптеки - в яких завжди закриті двері й немає ліків. Нестача лікарів у лікарні – це теж не наша проблема.

Місто не готове до зими, нікого не хвилює, у місті здебільшого немає опалення, і не буде, люди живуть у зруйнованих, спалених будинках – без даху, без вікон. Але є величезний бонус – є світло, можна хоч якось зігрітися. Натомість носять платіжки за рахунок", - пише автор відео у мережі.

Зазначається, що відео було знято 16 січня 2024 року.

Читайте також: В окупованому Сєвєродонецьку знову палає квартира у багатоповерхівці: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк