02.10.2023, 18:21

Спортсмен з Луганщини у складі збірної України зі спортивної гімнастики завоював ліцензію на Олімпіаду-2024

спорт луганская область

Чоловіча збірна України зі спортивної гімнастики, у складі якої - спортсмен із Луганської області, завоювала ліцензію на Олімпійські ігри 2024 року.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"За підсумками кваліфікації на чемпіонаті світу в бельгійському Антверпені українська команда з результатом у 245,461 бала посіла 12 місце серед 24 команд і отримала останню вакантну квоту на Олімпійські ігри в Парижі. Командна ліцензія дозволяє заявити на Олімпіаду п'ятьох гімнастів та виступати у командних і індивідуальних змаганнях", - йдеться у повідомленні.

У складі української збірної на чемпіонаті світу виступав спортсмен із Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності, майстер спорту України міжнародного класу Радомир Стельмах. Він представлятиме Україну у складі збірної на Олімпіаді-2024.

Нагадаємо, раніше Олімпійську ліцензію завоював ще один луганчанин. Він потрапив до фіналу першості світу зі стрибків у воду і також виступатиме на Олімпійських іграх, які відбудуться у 2024 році у Парижі.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Діти з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного безкоштовно можуть отримати ноутбуки та планшети: куди звертатися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: