07.05.2024, 12:58

"Назад в СРСР": У мережі з'явилося свіже фото з окупованого Сєвєродонецька

"Назад в СССР": В сети появилось свежее фото из оккупированного Северодонецка

У мережі з'явилося свіже фото з окупованого Сєвєродонецька, яке вкотре доводить, як сильно змінилося життя місцевого населення із приходом "руського миру".

У мережі з'явилося свіже фото з окупованого Сєвєродонецька. На фото місцеві пенсіонери, сенс життя яких тепер – пошук точок годівлі та отримання безкоштовної тарілки супу, повідомляє Час Пік.

Це фото вщент розбиває твердження російських пропагандистів про те, що у Сєвєродонецьку "життя налагоджується" і люди похилого віку стали жити краще після "звільнення". Погодьтеся, якби місцеві жителі жили безбідно й нічого не потребували, вони навряд чи бігали б по місту з баночками для супу та кульками для каші.

"Дочекалися щастя...", "Червона ікра?", "Суцільна молодь!", "Майже комунізм", "Ось це життя! Є чого прагнути", "Ті, що мріяли повернутися в СРСР", - коментують у мережі фото, яке опублікував Telegram-канал "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>".

оккупированный Северодонецк

Крім того, що люди похилого віку голодують, вони не можуть отримати якісну медичну допомогу. Їздити лікуватися доводиться за багато кілометрів від Сєвєродонецька, й якщо це важко та накладно для молодих, уявіть, з якими проблемами стикаються люди похилого віку...

Читайте: Багато хто не доживе до "світлого майбутнього": про якість медицини в окупованому Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк