07.05.2024, 12:07

"Побєдобєсіє" докотилося до Рубіжного: у мережі з'явилися свіжі фото з окупованого міста

"Победобесие" докатилось до Рубежного

У мережі з'явилися нові фото з окупованого Рубіжного. У місті активно готуються до святкування "побєдобєсія".

Місто Рубіжне сильно постраждало від ворожих обстрілів у 2022 році. За два роки окупації у "звільненому" місті мало що змінилося. Поки окупаційна влада імітує "відновлення", місто стоїть у руїнах, а люди мріють про нормальні людські умови життя, повідомляє Час Пік.

Незважаючи на те, що у прифронтовому Рубіжному повно проблем, на які варто звернути увагу насамперед, левову частку коштів та сил окупанти витрачають на пропаганду. Сьогодні росіяни активно готуються до святкування Дня перемоги, а отже, на окупованих територіях машина кремлівської пропаганди працюватиме з подвійною силою.

Заходи та акції, присвячені "побєдобєсію", проведуть у дитсадках, школах, на підприємствах, на вулицях міста. Вже сьогодні окуповане Рубіжне "прикрашають" триколорами та "кривавими" прапорами, георгіївськими стрічками та агітаційними плакатами. Варто зазначити, що місцеві "почекуни" з радістю позують на тлі цієї "краси". 

А тим часом, в окупованому Рубіжному люди бояться навіть захворіти, оскільки лікуватися у "звільненому" місті ніде, нічим та нема в кого...

Читайте: Багато хто не доживе до "світлого майбутнього": про якість медицини в окупованому Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк