07.05.2024, 11:27

На Луганщині російський окупант зґвалтував та вбив неповнолітню дівчину

На Луганщине российский оккупант изнасиловал и убил несовершеннолетнюю девушку

На окупованій Луганщині росіянин зґвалтував та жорстоко вбив неповнолітню дівчину. Її тіло знайшли у лісосмузі.

На окупованих у 2014 році територіях Луганської області відбувається повне свавілля. "Красиві картинки", які показують російським телеглядачам - це лише один бік медалі, як кажуть. Зворотний бік медалі - це повне свавілля окупантів та біди, сльози, кров, смерть місцевих жителів, повідомляє Час Пік.

Про черговий злочин ]]>повідомляє ]]>Telegram-канал "ASTRA". Стало відомо, що 4 травня у лісосмузі в селищі Дзержинське було виявлено тіло 17-річної дівчини Анастасії, яка зникла кілька днів тому в окупованому місті Ровеньки.

"За підозрою у вбивстві дівчини затримали громадянина РФ, уродженця Володимирської області, 33-річного Андрія Курбасова. Як повідомило джерело, чоловік зізнався, що зґвалтував дівчину в машині, а потім, злякавшись, що його зловлять, ударив її ножем у серце. Тіло підлітка Курбасов закопав та обклав камінням", - повідомляє "ASTRA".

Насильника та вбивцю затримано, але чи означає це, що він понесе заслужене покарання? Звичайно ж, ні, оскільки він представник російської орди, яка окупувала Луганщину. Все, що йому "світить", - це опинитися на полі бою, куди Кремль уже відправив ґвалтівників та вбивць з російських колоній.

Незабаром усі ці "принади руського миру" пізнають й жителі "нових російських" територій на Луганщині, які все ще вірять, що їх "звільнили". Нагадаємо, влітку 2023 року в окупованому Старобільську російські військові зґвалтували та вбили 16-річну дівчинку. Розслідувати злочин ніхто не став, справу "зам'яли".

Окупанти безкарно вбивають українців на захоплених територіях. При цьому росіяни так і не можуть забезпечити людям "райське життя", яке обіцяли при "звільненні" десь два роки, а десь вже десять років тому...

Читайте також: Багато хто не доживе до "світлого майбутнього": про якість медицини в окупованому Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

На Луганщине российский оккупант изнасиловал и убил несовершеннолетнюю девушку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк