06.05.2024, 13:48

Жителів ТОТ змусять дивитися "інаугурацію" Путіна - ЦНС

Иллюстративное фото / Открытый источник

Інавгурація президента РФ запланована на 7 травня. У Кремлі повним ходом йдуть підготовчі роботи до цього дійства, перегляд якого буде обов'язковим для мешканців тимчасово окупованих територій України.

Як зазначили у ]]>Центрі національного спротиву]]>, "терористи з Кремля беруть із Північної Кореї не лише снаряди, а й передовий досвід культу особистості", повідомляє Час Пік.

"7 травня у Москві влаштують циркову виставу під назвою "інавгурація президента РФ", перегляд якої буде обовʼязковим для мешканців тимчасово окупованих територій.

У школах, комунальних підприємствах, площах населених пунктів будуть встановлені екрани з трансляцією божевільного дійства.

Перегляд чергових не звʼязаних рефлексій міжнародного злочинця стане обовʼязковим для учнів, бюджетників й інших верств населення", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Цілком можливо, що для "акта зомбування" будуть використані автоклуби, які росіяни запускають на захоплених територіях. Багатофункціональні "будинки культури" на колесах вже випробували перед "виборами Путіна".

На окупованих територіях люди живуть у зруйнованих будинках, без комунальних послуг, неможливо отримати якісну освіту, спостерігається катастрофічна нестача вчителів та лікарів, немає роботи... Проте, кремлівська пропаганда працює невтомно, щоб навчити "нових росіян" любити "руський мир". ..

Читайте також: Багато хто не доживе до "світлого майбутнього": про якість медицини в окупованому Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк