05.05.2024, 11:53

"Контрольні постріли у голову та серце": Стали відомі нові подробиці розстрілу окупантів українським "контрактником"

Стали известны новые подробности расстрела оккупантов сбежавшим украинским "контрактником"

На окупованій території Донбасу всі силовики "стоять на вухах" після інформації про розстріл російських військовослужбовців українцем, завербованим в армію РФ. З'явилася нова інформація про втікача й подробиці інциденту.

На окупованій території Донбасу з'явилося орієнтування на молодшого сержанта контрактної служби Галушка Юрія, який ліквідував російських "співробітників" та втік, повідомляє Час Пік.

Виявилося, що чоловіка було призвано з виправної колонії на території окупованого Донбасу наприкінці лютого 2024 року. Раніше вже озвучувався той факт, що ув'язнених українців змушують підписувати контракт у "добровільно-примусовому порядку".

"Раніше судимому карному злочинцю просто дали зброю і дозволили знову вбивати людей.

Що ж могло піти не так?" - прокоментував цю інформацію журналіст Денис Казанський.

Також окупанти скаженіють від того, що "контрактник" не просто поспіхом втік, розстрілявши 6 "товаришів по службі", включаючи командира, а зробив "контрольні постріли у голову та серце".

Судячи з орієнтування, окупанти шукають не просто втікача, а озброєного дезертира. За інформацією окупантів, Галушко озброєний автоматом АК-12 "з приладом безшумної стрільби" й проривається "на територію України".

Судячи з коментарів та повідомлень у пропагандистських ресурсах, окупантів просто "рве" від нерозуміння, чому таке здійснив мешканець зі "звільненої" території...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк