04.05.2024, 20:56

На окупованій Луганщині минулої доби сталося 23 пожежі, є постраждалий

Марина Гончар | Всі новини автора
окупанти

На окупованій Луганщині, за даними колаборантських ресурсів, пожежники окупаційного "МНС" за минулу добу мали справу зі 23 пожежами. Це надзвичайно високий показник, який викликає серйозні обурення та занепокоєння серед місцевого населення.

Пре ц повідомили окупанти, передає Час Пік.

Зокрема, на одній з пожеж був зафіксований постраждалий. Багато з цих випадків пожеж є природними, але обсяг і частота їх виникнення викликає серйозні питання щодо пожежної безпеки та протидії можливим підпалам.

Додатково, у Луганську на вулиці четверта Донецька спалахнула пожежа в гаражі, який розташований на території приватного будинку. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав або не загинув у результаті цього інциденту. "Пожежникам" вдалося впоратися з вогнем о 3:47 ранку, але експерти зараз займаються встановленням причин загоряння.

"На місце оперативно прибули сили і засоби 1, 2, 4 пожежно-рятувальних частин. Після прибуття спостерігалося відкрите горіння гаража на території приватного будинку", — йдеться у повідомленні.

Ці події підкреслюють необхідність посилення заходів з пожежної профілактики та підвищення свідомості громадськості щодо безпеки життя та майна.

Читайте також: Скоро Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне заполонять "понаїхавші": хто та чому хлине в окуповані міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк