30.04.2024, 21:41

Окупанти продовжують боротися з молоддю на окупованих територіях Луганщини 

Марина Гончар | Всі новини автора
луганщина

На території тимчасово окупованої Луганської області так звані "адміністрації" регулярно отримують кремлівські розпорядження щодо виявлення небезпечних соціальних груп.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

Місцевим "адміністраціям" та керівництву навчальних закладів на ТОТ регулярно спускають пропагандистські методички, а також розпорядження, в яких описано алгоритми дій.

"Чекісти переконані, що саме ця соціальна група становить для них найбільшу загрозу", - йдеться у повідомленні.

В одному з документів, які нещодавно опинилися у розпорядженні журналістів, йдеться про необхідність посилити виховну роботу зі старшокласниками й постійно моніторити протестні настрої не лише серед учнів, а й викладацького складу.

"Іншими словами, від вчителів вимагають доносити не лише на учнів, а й на своїх колег", - наголосив автор.

Також доручено "вжити заходів щодо виявлення, припинення та профілактики націоналістичних устремлінь спецслужб України та прозахідних організацій, а також спроб залучення до протиправної діяльності дітей та підлітків". 

Таким чином росіяни намагаються унеможливити будь-який прояв проукраїнської позиції, незгоди з діями окупаційних "адміністрацій" і, звичайно ж, припинити передачу інформації, яка становить для них загрозу.

Нагадаємо, що на захоплених територіях окупанти продовжують "промивати мізки" підростаючому поколінню. "Обробку" дітей проводять і в дитсадках, і в школах, і в позаурочний час. Російська орда продовжує насаджувати свої власні порядки та закони, культуру та переписану історію. У школах за спеціальними методичками проводять патріотичні заходи, акції та свята.

Попри те, що окупанти намагаються відрізати мешканців прифронтових територій Луганщини від "зовнішнього світу", до мережі просочується інформація про реальну ситуацію в окупованих містах. З'явилися новини з окупованого Рубіжного.

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>АРТЮХ]]>".

Читайте також: "Щодо ракетного удару по Одесі": аналіз військового експерта

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк