30.04.2024, 15:37

Під час атаки аеродрому у Джанкої спалахнула пожежа: є поранені окупанти

Оксана Мовчан | Всі новини автора
йфячіц

У ніч на вівторок, 30 квітня, у тимчасово окупованому Джанкої пролунали вибухи у районі військового аеродрому, внаслідок цього спалахнула пожежа. Відомо про поранених окупантів.

Про це повідомляють російські Telegram-канали, передає Час Пік.

"Балістичні ракети (імовірно, MGM-140 ATACMS) атакували військовий аеродром "Джанкой" — місце дислокації вертолітного полку 4-го командування ВПС і ППО Південного військового округу", - йдеться у повідомленні.

За інформацією джерел інформаційного ресурсу, п’ятеро російських окупантів дістали поранення унаслідок удару. Поки представники окупаційної влади не коментували атаку аеродрому.

Тим часом Аксьонов також заявив, що Крим був атакований ракетами ATACMS. За його словами, в районі села Донське Сімферопольського району "після збиття ракет ATACMS розсипалися суббоєприпаси, що не детонували". 

"При виявленні цього боєприпасу - не піднімати, не наближатися, викликати співробітників МНС і МВС", - написав він.

Як повідомлялось раніше, вночі 30 квітня на території тимчасово окупованого Криму було чути вибухи. Зокрема, "гучно" було у Сімферополі, Джанкої та Гвардійському. У ЗМІ нагадують, що в Джанкої розташований аеродром окупантів і базується одна з бригад.

Читайте також:

"8 років бомбили Кремінну": Яку нісенітницю вбивають у голови дітям на окупованій Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк