28.04.2024, 18:24

"Жерсть доброї волі": Російська "гостя" шукає сім'ю з Сєвєродонецька, щоб повернути особисті речі

Віктор Білий | Всі новини автора

Після окупації Сєвєродонецька Луганської області, до розбитого міста, як "бджоли на мед" почали приїжджати туристи з Росії - хто заради "нових вражень" та "красивих" фоток, хто за особистими речами городян, які покинули місто.

Про це свідчить повідомлення, яке розмістила на пропагандистських ресурсах "гостя" із РФ, передає Час Пік.

Судячи з нього, росіянка ходила по згорілому будинку по вул. Гагаріна, де у квартирі, що вціліла, знайшла фотоальбом. Після чого вона вирішила зробити "жерсть доброї волі" і віддати фотографії власникам.

"Сьогодні я побувала в місті Сєвєродонецьку. Будинки зруйновані після прильотів. Причому ці прильоти тривали не годину і не дві, а до повного знищення. Пожежі були такі, що стек метал. Ми змогли потрапити до кількох квартир, де було більш-менш безпечно і в одній із квартир я знайшла фотоальбом, який виглядав як новенький. Почавши його гортати, я побачила, що є фото з написом Сургут-2002. Давайте повернемо альбом хазяйці чи її родичам із Сургута та дізнаємось про її долю. Мені відомо, що звуть її Галайчук (Комарницька) Ірина Вікторівна, 28.11.1960 р.н. чоловіка звуть Юрій Адамович. Ось кілька фото з альбому. Можливо, хтось із сургутян дізнається про родичів і я з величезною радістю передам його. Сам будинок розташований на вулиці Гагаріна", - йдеться у повідомленні.

У мережі відреагували на повідомлення, залишивши коментарі під ним:

Читайте також: 

"Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

"Паспорти отримали - будьте ласкаві виконувати "закони": У мережі розповіли про ситуацію в Сєвєродонецьку на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк