27.04.2024, 15:22

Окупанти показали підбиту техніку і розповіли про ситуацію в Кремінній на Луганщині - фото

Віктор Білий | Всі новини автора

У мережі з'явилася інформація, що днями на околицях Кремінної Луганської області було пошкоджено РЛС ЗРК С-300 нібито від удару з РСЗВ "HIMARS". Також розповіли про ситуацію у місті.

Про це повідомляють пропагандистські пабліки, передає Час Пік.

Як повідомляють окупанти, "пошкодження сталося внаслідок удару з РСЗВ "HIMARS" двома ракетами. Варто зазначити, що удар стався безпосередньо після прибуття ЗРК на позиції. Іншими словами, розвідувальний дрон ЗСУ чекав на прибуття комплексу на заздалегідь відомі позиції".

"Оператор "HIMARS" зробив не точний удар, результатом якого стало несуттєве пошкодження РЛС. Також, варто відзначити загибель зв'язківця підрозділу радіотехнічних військ старшого сержанта Бушуєва Андрія Миколайовича (позивний "Кошма"), внаслідок отриманих осколкових поранень. Найцікавіший момент – разом із ЗРК С-300 на позиціях був також ЗРК "Панцир-С1", який відповідав за прикриття ЗРК. Однак "засікти" наближення ракет "Панцирю" не вдалося. Таким чином, ЗРК врятував успіх, а не "Панцир", - йдеться у повідомленні.

Також у мережі очевидці пишуть, що у місті були "прильоти":

"Вчора ввечері було два прильоти, біля СТК на Петровській, потрапили в трансформатор. А так, все нормально)".

"Вильоти тільки, дронів поки не, на Петровській приліт був в асфальт, щодо жертв не знаю".

"У Кремінній шумно, останні 5 днів, по околицях касети".

Читайте також: "Гучно, літає багато пташок": жителі окупованого Лисичанська та Новодружеська повідомляють про "тривожну" обстановку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк