27.04.2024, 14:11

Окупанти заявили, що у Лисичанську дрон напав на пасажирський автобус: стали відомі наслідки "атаки"

Оккупанты заявили, что в Лисичанске дрон напал на пассажирский автобус

Окупаційна адміністрація Лисичанська заявила, що пасажирський автобус було атаковано невідомим дроном й розповіла про наслідки "атаки".

Окупаційна адміністрація Лисичанська ]]>заявила]]>, що у Лисичанську, Новодружеську та Привіллі дрони нібито нападають на цивільний транспорт. Стали відомі наслідки однієї з таких "моторошних атак", повідомляє Час Пік.

"Останнім часом у Лисичанську, а особливо у Новодружеську та Привіллі, почастішали випадки нападу дронів на цивільний транспорт.

Сьогодні від БПЛА постраждав пасажирський автобус. Водій тільки-но від'їхав від зупинки, побачив дрон, вирішив заїхати під дерево та дав команду пасажирам пригнутися. У цей час БПЛА облетів автобус та атакував його в задню частину. Внаслідок вибуху завдано шкоди транспортному засобу: розбито скло задне, пробито два задніх лівих колеса, автобус посічено уламками", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на момент "атаки" в автобусі їхало 11 пасажирів. Люди не постраждали.

У цій "невигаданій" історії цікаво все: й номер автобуса, й неймовірна погоня дрона за ціллю, й "страшні" пошкодження транспортного засобу та "містичний порятунок" людей...

Що то за дрон? На полі бою вони розносять танки та укріплення, а тут розбилося скло... І де сучасні комфортабельні автобуси, які минулого року запускали по Лисичанську перед камерами російських пропагандистів?

Читайте також: "Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк