12.04.2024, 15:43

З Сєвєродонецька зроблять сміттєзвалище, а співробітників в'язниць відправлять на фронт: В ОВА розповіли про ситуацію на окупованій Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

Російські окупанти планують облаштувати шість звалищ у так званій "ЛНР", зокрема, у Сєвєродонецьку, а співробітників в'язниць відправлятимуть на фронт.

Про ситуацію на окупованій території Луганської області розповів голова області Артем Лисогор у соцмережі, повідомляє Час Пік.

"Ворог котре анонсує облаштування шести сміттєзвалищ у так званій "ЛНР". Зокрема, у Луганську, Сєвєродонецьку, Антрациті, Білокуракиному, Сорокиному та Первомайську. Звозити сміття туди планують не лише із захоплених територій, а й із сусідніх регіонів Росії", - повідомив він.

Також, за словами голови області, співробітників в'язниць на окупованій Луганській області росіяни примусово залучатимуть до бойових дій.

"Відповідний законопроєкт вже знаходиться на розгляді. Передбачено й укладання короткострокових контрактів для роботи в «особливих умовах» без особистої згоди. Також буде підвищений граничний вік перебування на службі", - написав Лисогор.

Читайте також:

На окупованій Луганщині вирішили створити Центр охорони пам'яток історії та культури

"Ліки за оголошенням": На окупованій Луганщині критично не вистачає медикаментів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк