12.04.2024, 13:12

"Прилетіло у податкову та пенсійний": У мережі повідомляють про обстріл Рубіжного, жертви та постраждалих

"Прилетело в налоговую и пенсионный": В сети сообщают об обстреле Рубежного, жертвах и пострадавших

Жителі окупованого Рубіжного на Луганщині повідомляють, що сьогодні з раннього ранку в місті "голосно". З'явилася інформація про "прильоти" у місті, внаслідок яких є загиблі та поранені.

Із самого ранку 12 квітня жителі Рубіжного намагаються зрозуміти, що відбувається у місті. Як повідомляють у мережі, сьогодні у місті "голосно" і люди ховаються у підвалах, повідомляє Час Пік.

"Пишуть про обстріл Рубіжного. Чи є якась інформація?", - запитують у місцевих чатах. Інформації поки що дуже мало, місцеві жителі не ризикують выдвідувати місця "прильотів".

"Рубіжне. Сепари пишуть, що в них якесь лихо. Є труп та поранені... Прилетіли касети в податкову та пенсійний є жертви та поранені. Дуже схоже на провокацію... А ось тут вже пишуть, що впали уламки і внаслідок цього є поранені та загиблі... згорів будинок...", - повідомляє Telegram-канал "Трикутник".

Пізніше окупаційна адміністрація Рубіжного ]]>повідомила]]>, що вранці по місту було завдано "удару касетними боєприпасами".

"Внаслідок обстрілу загинув мешканець міста, ще шість мирних людей отримали поранення, троє з них у тяжкому стані.

Рубіжанські медики надають постраждалим усю необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Окупаційна влада не називає місця "прильотів" й озвучує інформацію лише про жертви та постраждалих серед цивільних. Якась інформація просочується у мережу від місцевих мешканців. Чекаємо більш точної інформації...

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Рубежное Рубежное

Читайте також: "Іноземці" у своїй країні: Кому з мешканців Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного загрожує депортація

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк