11.04.2024, 22:25

Окупанти обстріляли з "Градів" поліцейських, які привезли допомогу жителям Макіївки

Марина Гончар | Всі новини автора
поліція

Російські військові завдали удару з РСЗВ "Град" по цивільним та поліцейським, під час гуманітарного рейсу у Макіївку на Луганщині. Четверо правоохоронців отримали акубаротравму.

Про це у Фейсбуці повідомляє поліція Луганської області, передає Час Пік.

"У Макіївці, коли місцеві спілкувалися з рідними за допомогою Starlink, окупанти обстріляли населений пункт з системи залпового вогню "Град". Снаряди розірвалися поблизу селян та співробітників поліції", - йдеться у повідомленні.

Попри те, що лінія фронту постійно змінюється, луганські поліцейські продовжують допомагати співгромадянам. Сьогодні жителям Макіївки та Греківки поліцейські привезли хліб та брезенти від Красноріченської селищної військової адміністрації.

"На щастя, серед місцевих мешканців ніхто не постраждав. У результаті обстрілу четверо співробітників поліції отримали акубаротравму, усім їм надано медичну допомогу", - додають в поліції.

Зважаючи на ситуацію поліцейські закликають місцевих жителів не нехтувати своїм життям та здоров’ям та евакуйовуватися до більш безпечних регіонів.

Читайте також: Дзвонити і писати заборонено! У Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному - боязкий "бунт" проти блокади слова й інформації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк