11.04.2024, 20:08

На Херсонщині масово зникають російські окупанти: подробиці від "АТЕШ"

Марина Гончар | Всі новини автора
херсонська

Російські військові продовжують проводити заходи щодо посилення фільтраційних заходів у населених пунктах, які розташовані поблизу кордону з тимчасово окупованим Кримом. 

Про це повідомляє партизанський рух "]]>АТЕШ]]>", передає Час Пік.

За даними агентів, підрозділи росгвардії отримали вказівку відловлювати українських партизанів, які передають інформацію про місця базування особового складу російських окупаційних військ.

"Також у населеному пункті відзначається зникнення особового складу російських військ", - йдеться у повідомленні.

За офіційними доповідями, які надходили в угруповання ВС РФ  "Дніпро", також стало відомо, що "визволителі" відмовляються виконувати бойові завдання і самовільно залишають місця тимчасової дислокації.

"Примітно те, що деякі з тих, хто офіційно проходив за паперами як СОЧ (самовільно залишив частину), пізніше виявлялися на окупованій території Херсонської області", - наголосили в "АТЕШ".

Тим часом агенти руху відзначають прибуття великої кількості особового складу окупаційної армії в Новоолексіївку.

"Ці воїни розміщуються у вільних покинутих будинках. Більшість із них мають множинні татуювання на тілі. Місцеве населення вважає, що це люди, які раніше перебували в місцях позбавлення волі", - підкреслили партизани.

Читайте також: У Лисичанську окупанти розпочали процедуру "визнання житлових приміщень безгосподарними": оприлюднено адреси

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк