11.04.2024, 15:17

У Лисичанську окупанти розпочали процедуру "визнання житлових приміщень безгосподарними": оприлюднено адреси

Оксана Мовчан | Всі новини автора
фячіцй

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області російські злодії та їх поплічники віджимають квартири у мешканців, які виїхали. Для скасування так званого рішення надано термін - "30-ть днів з дня публікації цього оголошення".

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

"Відповідно до Закону Луганської Народної Республіки від 27.03.2024 № 52-I "Про особливості виявлення, використання та визнання права муніципальної власності муніципальних утворень Луганської Народної Республіки на житлові приміщення, що мають ознаки безгосподарного майна, розташовані на території Луганської Народної Республіки" Адміністрація міського округу муніципальне утворення міський округ місто Лисичанськ Луганської Народної Республіки проводить заходи щодо виявлення безгосподарного житлового нерухомого майна", - віщають окупанти.

Російські злодії інформують населення про необхідність явки осіб, щодо нерухомості яких розпочато процедуру визнання цих об'єктів безгосподарними, протягом 30-ти днів з дня публікації цього оголошення.

"Адреса, за якою необхідно подати документи: Російська Федерація, Луганська Народна Республіка, м. Лисичанськ, МУП КЦКО за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

Адреси, щодо яких розпочато "процедуру визнання житлових приміщень безгосподарними":

кв. 50 років Перемоги, будинок №1, квартири:

  • 270,
  • 297,
  • 306,
  • 314,
  • 336.

Як повідомлялось раніше, так звана "адміністрація" тимчасово окупованого Сєвєродонецька виявила у місті кілька "безгоспних" квартир, які будуть відібрані у законних власників.

Читайте також:

"Іноземці" у своїй країні: Кому з мешканців Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного загрожує депортація

Жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного можуть стати бомжами, або Як новий "закон" може позбавити людей житла

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк