11.04.2024, 13:56

"Будьте обережнішими при пересуванні містом": Влада окупованого Лисичанська повідомила про наслідки "прильотів"

Власти оккупированного Лисичанска сообщили о последствиях "прилетов"

Жителі окупованого Лисичанська Луганської області напередодні повідомляли про "прильоти" в одному з районів міста. Окупаційна влада заявила, що внаслідок обстрілів є поранені серед цивільних.

Прифронтовий окупований Лисичанськ давно не пам'ятає, що таке мирна тиша. Місцеві жителі періодично повідомляють про "прильоти", але подробиці мало хто знає, оскільки люди мають доступ лише до інформації, яку видають ЗМІ, підконтрольні окупантам, повідомляє Час Пік.

Напередодні в місцевих пабликах з'явилася інформація про "прильоти" в районі повороту Мельникова та в районі ЖБІ. Пізніше окупаційна влада заявила про обстріл міста з боку ЗСУ.

Як ]]>заявила ]]>т.зв. "міністр охорони здоров'я ЛНР" Наталія Пащенко, у Лисичанську за останню добу внаслідок обстрілів було поранено п'ятьох мирних жителів.

За її словами, 9 квітня близько 15:00 в результаті артобстрілу було поранено 2 особи: 53-річний чоловік та 74-річна жінка отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості. Вдень 10 квітня в результаті обстрілу було поранено ще трьох городян. За словами "міністра", у постраждалих "поєднані осколкові поранення живота, тазу, кінцівок. У одного з них - серйозне поранення голови".

І як завжди ні слова про те, куди було завдано точкових ударів, про наслідки та втрати серед окупантів...

У свою чергу окупаційна адміністрація Лисичанська уточнює, що двоє мирних жителів, поранених 9 квітня, пересувалися машиною. Поранених було госпіталізовано. А 10 квітня постраждали троє робітників одного з підприємств "від прильоту дрону та скидання міни". Вони були направлені на стаціонарне лікування до Луганська.

"Закликаємо лисичан бути обережнішими при пересуванні містом", - йдеться у зверненні "адміністрації" Лисичанська.

Читайте також: Жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного можуть стати бомжами, або Як новий "закон" може позбавити людей житла

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк