10.04.2024, 15:43

ВПО Луганщини можуть отримати безкоштовне тимчасове житло в Кіровоградській області: в ОВА розповіли подробиці

Віктор Білий | Всі новини автора

Для переселенців із Луганської області в Кіровоградській області пропонують безкоштовне тимчасове житло. Житло надається у будівлі колишнього дитячого оздоровчого табору.

Про це повідомляє пресслужба Луганської ОВА, передає Час Пік.

"У селищі Войнівка Олександрійського району Кіровоградської області Лисичанською міською військовою адміністрацією облаштовано приміщення для тимчасового проживання усередині переміщених осіб із Луганщини", - йдеться у повідомленні.

На території колишнього дитячого оздоровчого табору для переселенців вже підготовлено 45 місць для компактного проживання. Нині тут мешкають 30 осіб.

"Силами комунальних закладів та благодійників вже упорядковано санвузли, кімнати для проживання та кухня. Всі мешканці постачаються з комплектами постільних речей: матрац, подушка, ковдра, постільна білизна тощо. Для безпечного проживання на території є бомбосховище, яке може вмістити всіх мешканців МКП", - повідомили в ОВА.

Для забезпечення комфортного проживання та розв'язання побутових проблем ВПО на території комплексу працюватимуть комунальні служби Лисичанської міської військової адміністрації.

Контакти для тих, хто хоче оселитися на цій локації:

  • +380 95 655 8606 – call-центр ЦНАП у м. Лисичанську;
  • +380 99005 1478 - Георгій.

Читайте також: В Україні заборонили виселяти переселенців із житла для тимчасового проживання: яких категорій ВПО це стосується

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк