09.04.2024, 22:17

"Є ж комунальні служби", або Як "почекуни" у Старобільську хочуть проводити вихідні вдома, а не на "суботниках"

Марина Гончар | Всі новини автора
старобельск

У тимчасово окупованому Старобільську Луганської області спостерігається незгода щодо проведення "суботників", організованих місцевою "владою". Деякі "почекуни" висловлюють невдоволення з приводу робіт у суботу, висловлюючи бажання мати можливість відпочивати у вихідні дні.

У місцевому сепаратистському чаті з'явилися незадоволені повідомлення, повідомляє Час Пік.

Один із учасників обговорення зазначив, що романтизація суботників недоречна, і питання про їхнє проведення викликає розбіжності. Він висловив думку, що несправедливо, коли половина "нормального" населення позбавляється можливості відпочинку в суботу через те, що інша половина не бере на себе свою частку обов'язків.

"На мою думку, ви занадто романтизуєте суботники. Чому половина людей, нормальних, повинна позбавляти себе суботнього відпочинку, тому що друга половина поводиться як свині?", - йдеться у повідомленні.

Самі ж хотіли "звільнення", "руського миру" та повернення СРСР, що тепер не подобається - не зрозуміло...

"Колгоспи, це дещо інша тема. І тепер сонце точно вже не яскравіше. Просто ми пішли трохи далі від жебрацтва, Є комунальні служби, і люди можуть нарешті суботи присвятити своїм сім'ям, а не прибирання відходів життєдіяльності деяких індивідуумів", - додав користувач мережі.

Нагадаємо, раніше жителі тимчасово окупованого Старобільська висловили невдоволення через рівень забруднення свого міста сміттям. Нещодавно у сепаратистських чатах з'явилися скарги на занедбані ділянки, переповнені сміттям, а також відсутність дій з боку так званої "адміністрації" міста.

Читайте також: Обстріли Костянтинівки й Слов’янська на Донеччині: у прокуратурі розповіли подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк