07.04.2024, 17:21

"Росіяни двічі поцілили по середмістю": У мережі показали наслідки удару по Харкову - фото

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні 7 квітня росіяни тричі обстріляли Харків. Під час одного з ударів ворог дістав до центру міста (Шевченківського району). Снаряд РФ вибухнув біля входу в парк, неподалік промислової зони й житлових будинків.

Про це розповів глава Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram-каналі, передає Час Пік.

Вдень, з 12 до 14 години, відбулося два повітряні удари РФ по Харкову. Перша російська атака відбулася близько 12 години.

Олег Синєгубов попередив про небезпеку (11:45), а вже о 12:03 повідомив, що росіяни потрапили центром міста. За попередньою інформацією пошкоджено житлові будинки, відомо про двох людей, які мають гостру реакцію на стрес - про поранені дані не було.

Пізніше чиновник уточнив, що росіяни запустили чотири снаряди, які вибухнули у кількох районах Харкова – Синєгубов не вказав, де саме це сталося.

Наступний обстріл стався о 13:45 - чиновник поки не повідомляв про наслідки російського удару.

Головне управління ДСНС у Харківській області повідомило, що після удару о 12 год почалася пожежа. Площа загоряння складала 40 кв. м. Було кілька вогнищ вогню, в яких пожежу успішно загасили. У замітці зазначено, що внаслідок російської атаки є постраждалі - про кількість та характер поранень не розповіли.

У пресслужбі Нацполіції України опублікували наслідки удару по Харкову та повідомили, що під обстрілом у черговий раз опинилися житлові будинки мирних мешканців та громадянська інфраструктура.

"Зокрема, росіяни двічі поцілили по середмістю. Потрапляння недалеко від центрального парку, де у вихідний відпочивають люди. Ми на місці та разом з екстреними службами надаємо всю необхідну допомогу громадянам", - наголосив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Читайте також: Харків знову під потужним ракетним обстрілом: є "прильоти" та поранені

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк