07.04.2024, 13:55

Соціально-економічна криза набирає нових масштабів на ТОТ - ЦНС

Оккупированный Мариуполь / Фото: Alexander Ermochenko/REUTER

На тимчасово окупованих територіях півдня України соціально-економічна криза набирає нових масштабів.

Серед основних факторів, які негативно впливають на рівень життя місцевого населення –  постійне зростання безробіття, високі ціни на товари широкого вжитку та повсякденного попиту, а також фіксуються затримки заробітних плат. Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Як повідомляє ЦНС, загострення гуманітарної кризи у соціальній та економічній сферах, зокрема, спостерігається в окупованій частині Запорізької області.

Зазначається, що працівники місцевих "підприємств" часто скаржаться, що невиплати зарплати без поважних причин можуть сягати двох місяців.

"За наявною інформацією, стрімке зростання цін на товари зумовлюється перебуванням на окупованих територіях представників російсько-окупаційних військ та інших осіб, які були відправлені у так зване “відрядження” з території рф з відповідним фінансовим забезпеченням, який значно переважає місцеві норми", - повідомляють у ЦНС.

Варто зазначити, що соціально-економічна криза набирає обертів не лише в окупованій частині Запорізької області, а й на всіх захоплених окупантами територіях. Зруйноване житло, безробіття, відсутність засобів для існування... Російські "визволителі" влаштовують перед камерами пропагандистів "показове підгодовування" місцевих мешканців та створюють ілюзію "відновлення та відродження" регіонів.

Усі "красиві" сюжети створюються для "правдивих" новин, якими годують російських зомбі-телеглядачів. А тим часом люди на окупованих територіях продовжують жити у напівзруйнованих будинках та мріяти про нормальні людські умови життя...

Читайте також:

"Десять років потому": Як змінився Луганськ за 10 років існування в "руському мирі"

"Десять років потому": На що перетворився Донецьк з приходом "руського миру"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк