07.04.2024, 13:00

Харків знову під потужним ракетним обстрілом: є "прильоти" та поранені

Харьков снова под мощным ракетным обстрелом

Російсько-окупаційні війська в черговий раз завдали ракетного удару по Харкову. У місті лунають вибухи. Попередньо, є "прильоти" та поранені.

7 квітня російсько-окупаційні війська в черговий раз завдали удару по Харкову. Під обстрілом була центральна частина міста. Серед цивільних є постраждалі. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Час Пік.

"Окупанти вдарили по центральній частині міста.

Попередньо: є поранені.

Профільні служби виїхали на місця влучань", - написав Синєгубов у Telegram.

Мер Харкова Ігор Терехов підтвердив, що є поранені внаслідок ракетного обстрілу одного з центральних районів міста.

"Всього зафіксовано чотири прильоти по місту. Один прийшовся у приватний будинок. Щодо кількості постраждалих інформація уточнюється", - написав він у Telegram.

Харьков снова под мощным ракетным обстрелом

В останні тижні армія РФ щодня тероризує мешканців Харкова, завдаючи ракетних ударів та атакуючи місто "шахедами". Російські пропагандисти розпочали інформаційно-психологічну операцію по Харкову, розповсюджуючи фейки про швидкий наступ та захоплення міста, гуманітарну катастрофу та евакуацію.

Як стверджують аналітики Інституту вивчення війни (ISW), РФ може зважитися на масштабний наступ наприкінці весни або на початку літа, але сил вистачить для наступальних дій тільки на одному оперативному напрямку. І ціллю наступу буде не Харків...

Харків є бажаною ціллю для росіян, але Харків добре захищений, якщо йдеться про оборонні рубежі. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю для телемарафону "Єдині новини".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк