07.04.2024, 09:19

"Погрожують не віддати рубіжанам ключі від власного житла": подробиці про "ремонти" в Рубіжному

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області почалося показове "відновлення", після якого власникам квартир не хочуть віддавати ключі.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Після двох років окупації в Рубіжному розпочали показове відновлення. Будівельники беруться виключно за вцілілі багатоповерхівки, які потребують незначних ремонтів. Зруйноване самими росіянами житло їх не цікавить", - йдеться у повідомленні.

Так зване "відновлення" для жителів міста не є безкоштовним. Після "ремонту" у власників квартир вимагають гроші. Якщо гроші за непроханий ремонт не заплатити - можна залишитися без ключів.

"Віднедавна за заміну вікон та дверей, яку обіцяли виконати на безоплатній основі, окупаційна адміністрація міста стала вимагати в населення гроші. В протилежному випадку погрожують не віддати рубіжанам ключі від власних осель", - зазначають у ЛОВА.

Нагадаємо, раніше у мережі показали свіжі фото з Рубіжного. Місто виглядає зовсім порожнім. Якщо ремонтні роботи десь і проводяться, то не масово.

Читайте також: "Ви хочете людей пограбувати?": у жителів Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного забирають квартири та будинки за новим "законом"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк