06.04.2024, 15:40

На ТОТ окупанти не можуть налагодити роботу дитсадків, - ЦНС

Оксана Мовчан | Всі новини автора
фячіц

На тимчасово окупованих територіях досі повноцінно не працюють дитячі садки. Це пов'язано з рядом причин, включаючи відсутність кваліфікованого персоналу.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

На тимчасово окупованих територіях досі не функціонують дитячі садки в повному обсязі. Це пов'язано з рядом причин, включаючи відсутність кваліфікованого персоналу через їх від'їзд, незгода місцевого населення співпрацювати з окупантами та загальний відтік людей з цих територій.

У тих небагатьох дитсадках, які все-таки діють, робота обмежена: вони можуть працювати лише певну кількість днів на тиждень або лише півдня.

Багато будівель, призначених для дитячих садків, зараз використовуються ворогом для розміщення свого військового або адміністративного персоналу.

Таким чином ціла галузь дошкільної освіти фактично паралізована.

"Гауляйтери, через низький фаховий рівень не можуть налагодити життя в регіоні і єдиним варіантом не повернення життєдіяльності є неодмінна деокупація", - наголосили у ЦНС.

Як повідомлялось раніше, ситуація у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області набагато похмуріша, ніж намагаються представити незаконна "влада", пропагандисти та проросійськи налаштовані громадяни. Місто розграбоване, покинуте і життя там немає.

Читайте також:

У мережі поділилися свіжими фотографіями з окупованого Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк