03.04.2024, 12:48

"Ментальне підкорення": Українські діти, як "паливо" для російської пропаганди на ТОТ

Оксана Мовчан | Всі новини автора
фічсву

На тимчасово окупованих територіях, російські спецслужби "промивають мізки" дітям за допомогою пропагандистських роликів.

Про це інформує військово-політичний оглядач Олександр Коваленко у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

"У роликах їх залякують підступними українськими спецслужбами, які можуть дітей "загіпнотизувати", змусити здійснювати теракти, а також розповідають про те, що Росія воює в Україні проти мирного населення...Промивання мізків на всі 146%. Але головний посил - стукайте на всі підозрілі особи", - йдеться у повідомленні.

На думку аналітика, тут навіть не про доноси більше, а про те, що такі відео можуть бути передоднем до терактів у шкільних закладах. Мовляв, ми ж попереджали, що "укронацисти" на це підуть.

Загалом, ФСБ посилює терор цивільного населення. Але на своїй території нехай творять, що хочуть, негатив у тому, що ці терористичні акти можуть організувати на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, що на окупованій Луганщині діти тепер змушені відвідувати школи з російською програмою, вони присутні під час підняття триколору й слухають гімни "ЛНР" та РФ. А головний акцент у школах тепер роблять не на навчання, а на трудове та патріотичне виховання дітей. На окупованій території основними уроками стали виховні години "Розмови про головне" та різноманітні патріотичні акції та заходи. Зомбування українських дітей триває...

Читайте також:

Підготовка до наступу, гуманітарна катастрофа та евакуація: нова ІПСО росіян по Харкову

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк