02.04.2024, 21:36

Внаслідок ракетної атаки на Дніпро постраждали 18 людей, серед них діти - фото, відео

Оксана Мовчан | Всі новини автора
епитрн

У вівторок, 2 квітня, через ракетну атаку РФ у Дніпрі постраждали 18 місцевих жителів, серед яких п'ятеро дітей. Пошкоджено заклади освіти, автівки містян, вибуховою хвилею вибито вікна у прилеглих багатоповерхівках.  

Про це повідомила Дніпропетровська ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

"Дніпро. Вже 18 постраждалих. Серед 12 госпіталізованих, п’ятеро – діти. Навідав хлопців та дівчат в лікарні. Зараз їхній стан лікарі оцінюють, як середньої тяжкості. Втім, кажуть, все буде добре. Велика вдячність нашим медикам! І якнайшвидшого одужання потерпілим!", - йдеться у повідомленні очільника ОВА.

За даними Дніпропетровської обласної ]]>прокуратури ]]>пошкоджено заклад освіти, дитячий садок, автівки містян. Вибуховою хвилею вибито вікна у прилеглих багатоповерхівках. 

"Наразі прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ", - наголосили у відомстві.

​​​​​​​ ​​​​​​​

Нагадаємо, що сьогодні, 2 квітня, після обіду в Дніпрі пролунали вибухи. Вони пролунали під час повітряної тривоги у Дніпропетровській області.

Читайте також:

За Сєвєродонецьком третій день палає ліс: відомо про декілька осередків пожежі - фото, відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк