24.03.2024, 13:41

На ТОТ окупанти набирають "ветеранів" на держслужбу

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ціч

Ворог заохочує росіян воювати проти України обіцянками щодо працевлаштування в окупаційних адміністраціях.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Ворог стимулює росіян до участі у війні проти України, обіцяючи їм можливості щодо працевлаштування в окупованих територіях. Ця тактика спрямована на залучення нових бойовиків та підтримку існуючих сил, що діють на сході України.

Окупанти використовують різноманітні методи пропаганди, обіцяючи росіянам різні переваги та підтримку у випадку участі в війні. Це може включати надання робочих місць у місцевих окупаційних адміністраціях або інших структурах, що контролюються ворогом.

Однак, такі обіцянки є частиною маніпулятивної кампанії, спрямованої на збільшення чисельності бойовиків і підтримку військової агресії проти України.

В межах програми "герої сво" кожен окупант після закінчення контракту може залишитись на ТОТ України й отримати посаду в окупаційних структурах окупантів. Таким чином у Кремлі планують подолати дефіцит кадрів, адже місцеві у більшості не працюють з ворогом.

Крім цього, окупанти на посадах переїжджають з родинами й таким чином змінюють демографічний склад захоплених регіонів. 

Зауважимо, що для отримання посади треба ще мати вищу освіту, але у разі її відсутності майбутніх “держслужбовців” відправляють на курси у місцеві фейкові ВНЗ, які за кілька місяців видадуть необхідні дипломи.

Центр національного спротиву акцентує, що ніхто з колаборантів, "ветеранів сво" не уникне покарання за свої злочини проти людства. Кремль не здатний повною мірою захисти своїх громадян від гніву українського підпілля.

Читайте також:

Загарбники вдруге за добу вдарили по Львівщині ракетами: є влучання

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк