22.03.2024, 22:11

Росіяни обстріляли Очеретине на Донеччині: відомо про одиного загиблого та пораненого

Марина Гончар | Всі новини автора
донецкая

Вранці 22 березня російські окупанти завдали удару по Очеретиному на Донеччині. Одна людина загинула, ще одна дістала поранення.

За повідомленням речниці Донецької обласної прокуратури, Анастасії Мєдвєдєвої, в результаті цього нападу одна людина загинула, а ще одна отримала поранення, передає Час Пік.

"Вранці окупаційні війська здійснили артилерійський обстріл селища Очеретине Покровського району. Від ворожої атаки загинула жінка 62 років, яка перебувала на території власного домоволодіння", — розповіла Анастасія Мєдвєдєва.

Крім того, за її словами, поранення дістав 49-річний місцевий мешканець, якого негайно госпіталізували до місцевої лікарні.

Згідно з речницею, відразу розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України, яке стосується порушення законів та звичаїв війни. 

Нагадаємо, в окупованому Лисичанську на Луганщині під обстріл потрапив автобус із російськими "понаїхавшими" робітниками, які займаються "відновленням" міста.

Раніше повідомлялося, що російська пропаганда заявляє, що ЗСУ просто так, за дефіциту снарядів та ракет обстрілюють приватний сектор окупованого Лисичанська Луганської області.

Читайте також: Росіяни набирають сиріт з ТОТ на навчання в академії "слідчого комітету"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк