22.03.2024, 18:22

Лисичанська громада приєдналася до будівництва оборонних споруд Донецької області, - ОВА

Віктор Білий | Всі новини автора

За дорученням президента Володимира Зеленського в Україні будується розгалужена мережа оборонних споруд на прифронтових територіях. Лисичанська громада приєдналася до будівництва на Донеччині.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Час Пік.

"Лисичанська громада вже розпочала будівельні роботи в Донецькій області - у нашій зоні відповідальності. Згодом приєднаються всі громади області", - повідомив він.

Також, з його слів, громади продовжують підтримувати мобілізовані земляки. "Цього тижня до виплат допомоги військовим, ветеранам та їхнім родинам приєдналися Троїцька та Білокуракинська ОВА. Військові-сєвєродончани та члени їхніх сімей цього року отримали вже майже п'ять мільйонів гривень із міського бюджету".

Лисогор наголосив, що влада намагається відзначати подвиг кожного Захисника Луганщини.

"Мав честь вручити нагороду людині, яка серед перших стала на захист своєї Батьківщини, не маючи за плечима бойового досвіду, воювала у Кремінній та на Харківщині. Знак поваги "Захиснику Луганщини" вручив військовому із Сєвєродонецька. Зараз він тренує снайперів", - зазначив голова області.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський повідомив, що країна будує три лінії укріплень завдовжки 2000 км.

Він зазначив, що зведення оборонних споруд довжиною 2000 км - "масштабне завдання, але зараз темпи хороші. Розраховую на своєчасне завершення".

Читайте також: "Замість пишного соснового лісу - випалена земля": Окупанти знищили Серебрянський ліс у Луганській області

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк