20.03.2024, 20:51

Кількість загиблих внаслідок удару РФ по Харкову зросла до п'яти - фото, відео

Оксана Мовчан | Всі новини автора
мпе

Кількість загиблих внаслідок російського ракетного обстрілу міста Харків 20 березня зросла до 5 – рятувальники витягли з-під завалів тіло ще одного загиблого.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

"Щойно з-під завалів рятувальники витягли тіло пʼятого загиблого. Пошуково-рятувальна операція триває", – йдеться в повідомленні.

За даними начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, правоохоронці встановлюють, скільки людей на момент удару перебували в будівлі. 

"Хто був у будівлі на момент атаки, з'ясовують слідчі та криміналісти. На місці працює мобільний штаб. Ми вилучили журнали обліку співробітників та з'ясовуємо, скільки людей могли перебувати всередині будівлі під час вибуху", — зазначив Болвінов.

Тим часом за процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури міста Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Прокурори, поліцейські, рятувальники та інші профільні служби працюють на місці чергового терору держави-агресора проти мирного населення.

Нагадаємо, що сьогодні 20 березня в Харкові пролунала серія вибухів. Після російських ударів, на місці прильоту почалася велика пожежа.

Читайте також:

"Знову когось підірвали": В окупованому Луганську пролунав вибух

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк