19.03.2024, 21:42

Прослуховування телефонних дзвінків та розмов на вулиці, або Як росіяни намагаються запобігти проявам опору на ТОТ

Марина Гончар | Всі новини автора
цнс

На тимчасово окупованих територіях України росіяни значно збільшили кількість обладнання для прослуховування приватних розмов місцевих жителів. Йдеться як про обладнання для прослуховування розмов на вулиці, так і прослуховування телефонних дзвінків.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Вуличні розмови окупанти записують у закладах, на зупинках, на ринках, у парках та інших місцях скупчення людей. Для цього вони використовують стаціонарні та мобільні пристрої.

Телефонні дзвінки прослуховуються як в автоматичному режимі за ключовими словами, так і в ручному режимі у випадку підозри на "нелояльність" абонента. Росіяни шукають будь-які згадки про українську армію, українську владу, антивоєнні протести, а також інші теми, які вони вважають "небезпечними".

Окрім того, окупанти вкотре провели низку "рейдів" по житлових будинках Херсонщини.

Під час цих "рейдів" вони допитували місцевих жителів про їхню політичну активність, зв'язки з українською армією та перевіряли документи й мобільні телефони.

Такі дії загарбників, очевидно, свідчать про їхню жорстокість та страх перед українським народом. Вони намагаються залякати людей та придушити будь-який опір.

Читайте також: У звільненому Рубіжному загорілася "буханка" окупантів - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк