18.03.2024, 12:37

Кремль розбудовує мережу закладів мілітаризації молоді на ТОТ - ЦНС

Кремль развивает сеть заведений милитаризации молодежи на ВОТ - ЦНС

Кремль розбудовує мережу закладів мілітаризації молоді на ТОТ. Особливу увагу приділяється тимчасово окупованому Криму, де окупаційною владою вже 10 років запроваджується чинна в РФ федеральна система підготовки громадян до військової служби.

Таку ж мережу окупанти мають намір збудувати на ТОТ Херсонської та Запорізької областей. Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Як зазначили в ЦНС, відповідно до рішення Кремля у кожному муніципальному утворенні суб’єктів РФ мають бути утворені зональні центри військово-патріотичного виховання і підготовки громадян до військової служби. 

"Особливу увагу окупанти приділяють молоді, саме тому у кожному суб’єкті РФ вони активно нарощують діяльності регіональних відділень всеросійського дитячо-юнацького громадського руху "Юнармия". Дані програми форсованими методами впроваджуються на ТОТ України, де окупанти намагаються спершу змінити самоідентифікацію молоді, зробити їх більш прихильними до російського панування, а опісля залучити до лав своїх силових структур та окупаційного війська", - йдеться у повідомленні.

В окупованому Севастополі на території парку "Патріот" буде створено навчально-методичний центр військово-патріотичного виховання молоді "Авангард". За розрахунками Кремля, щорічно підготовку у центрі проходитимуть близько 5 тисяч українських дітей з окупованого півострова.

У ЦНС зазначили, що такі центри активно взаємодіють із центрами пострадянської мережі ДОСААФ (Добровільне товариство сприяння армії авіації і флоту), де старшокласники та студенти проходять певні курси підготовки. Наприклад, після проходження автошколи крім посвідчення водія, їм присвоюють первинну військово-облікову спеціальність та включають до резерву ЗС РФ.

"На території кримського півострова дана підготовка здійснюється у тісній взаємодії із командуванням ЧФ РФ, оскільки вони в першу чергу й забиратимуть таких "новобранців", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у т.зв. "ЛНР" та "ДНР", куди "руський мир" прийшов у 2014 році, російські окупанти вже 10 років "зомбують" молодь. "Промивають мізки" дітям у дитсадках, школах, вузах та у спеціально створених патріотичних об'єднаннях.

На Луганщині створюють трудові загони підлітків та студентів, патріотичний рух "Орлята Росії" охоплює все більше найменших мешканців окупованого Донбасу, а невдовзі в "ЛНР" відкриють кадетський корпус для дівчаток.

У травні 2024 року в окупованому Луганську планують відкрити філію Центру військово-спортивної підготовки та патріотичного виховання молоді "Воїн".

Центр національного спротиву закликає громадян на ТОТ евакуювати своїх дітей старшого шкільного віку та студентів, оскільки російська влада розглядає їх виключно як мобілізаційний ресурс, незалежно від їхньої статі.

Необхідну консультацію можна отримати на ресурсах ]]>Міністерства з реінтеграції ТОТ України]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк