14.03.2024, 14:22

Росія завдала ракетно-авіаційних ударів по об’єктах телерадіомовлення на Сумщині та Харківщині 

Оксана Мовчан | Всі новини автора
яфйціч

Вранці, 14 березня, російські окупанти завдали ракетно-авіаційних ударів по телерадіовежах у Сумській та Харківській областях.

Про це, з посиланням на місцеві військові адміністрації, передає Час Пік.

"Ворог веде інформаційну боротьбу, знищуючи українське мовлення. Ми не дозволимо в ній перемогти. Наразі аналізуються наслідки й вже формуються плани з відновлення. Не піддавайтесь паніці й інформаційним провокаціям. Переходьте на альтернативні засоби комунікації, довіряйте тільки перевіреним джерелам інформації", - написав начальник Сумської обласної військової адміністрації.

Зазначається, що можливі перебої з мобільним зв'язком. Внаслідок пошкоджень частина території області (тимчасово) не може приймати український телевізійний і радіосигнал.

Нагадаємо, зранку 14 березня начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що росіяни завдали ударів по обʼєктах телевізійної інфраструктури області. 

Згодом Синєгубов повідомив, що окупанти завдали цілеспрямованих масованих ударів ворожими безпілотниками по теле- та радіоінфраструктурі Харківської області.

"Станом на зараз є перебої із ТБ та радіосигналом у кількох районах. Частину обʼєктів вже відновили. Усі служби звʼязку працюють над відновленням та намагаються поновити роботу обʼєктів у найшвидші терміни", - йдеться в повідомленні.

Голова Харківської ОВА припустив, що окупанти можуть завдавати повторних ударів.

Читайте також:

ЗСУ завдали удару по полігону російських окупантів на Луганщині: є ліквідовані загарбники

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк