09.03.2024, 23:11

Чергова "воєнна блогерка", що побувала у Сєвєродонецьку, зробила пару хвилюючих заяв про життя дітей на Луганщині

Марина Гончар | Всі новини автора
север

У тимчасово окупований Сєвєродонецьк Луганської області завітала одна з "воєнблогерів", де зняла черговий пропагандистський відеоролик. Вона розповіла про життя дітей на окупованій Луганщині.

Відповідне відео опублікували у мережі, передає Час Пік.

Дівчина частково показала місто, після – зробила твердження про те, що діти часто стають жертвами російських мін. У своєму контенті вона висловила вкрай контроверсійні ідеї, вважаючи, що травми дітей, отримані від снарядів, що не спрацювали, можуть бути використані для виховання патріотизму...

"Були такі випадки, коли діти брали касетні боєприпаси, що не розірвалися, були поранені, розбирали всякі патрони, відривало руки їм... можливо, саме таким способом якось можна, в тому числі виховати патріотизм", — заявила блогерка.

Крім того, вона розповіла, що відвідала особливу родину у Боровському. Особлива, тому що дитина має діагноз ДЦП. Інтернет-мислителька заявляє про відсутність медичної допомоги та реабілітацію для дітей із подібними діагнозами. За її словами, остання реабілітація дитини була два роки тому, коли ще на ці території не увірвалися "визволителі" зі своїм "руським миром".

"Дитина взагалі не говорить, ледве рухається, і зараз великі проблеми в тому, що немає реабілітації для таких дітей і мама дуже засмучена тим, що неможливо кудись вивезти дитину", — сказала блогерка.

Такий контент викликає безліч питань про те, яким чином окупанти "звільнили" життя та майбутнє дітей...

Читайте також: "Яка ганьба і приниження": У мережі з'явилися свіжі кадри з окупованого Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк