04.03.2024, 22:25

Чергова спроба збільшити кількість голосів на "виборах": Росіяни на ТОТ обіцяють гроші пенсіонерам

Марина Гончар | Всі новини автора
окупація

На тимчасово окупованих територіях росіяни запускають новий етап фарсу, під назвою "вибори президента РФ", обіцяючи усім пенсіонерам по 5 тисяч російських рублів за участь у цій "шараді".

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За новою інформацією, вороги активно обходять помешкання пенсіонерів, пропонуючи їм так звану "гуманітарну допомогу".

Проте, ця допомога виявляється вкраденим голосом під час фіктивних виборів. Однією з умов отримання цієї "допомоги" є заповнення "виборчого бюлетеня".

Ця маніпуляція, яка відбувається навіть без наявності російського паспорта, є частиною спроби підняти явку і легалізувати окупацію за допомогою фіктивних "виборів".

Загрозливий та примусовий характер цієї кампанії не лише відображає бажання Кремля легітимізувати свою несанкціоновану владу, а і є порушенням основних прав і свобод мешканців.

Такі дії окупантів свідчать про безжальну практику зловживання та маніпулювання вразливими верствами населення, такими як пенсіонери та діти, для досягнення своїх політичних цілей. Однак навіть при таких спробах, як і раніше, міжнародна спільнота не визнає ці "вибори" і буде продовжувати визнавати тимчасово окуповані території як неправомірні під владою Росії.

Читайте також: Знову немає світла та поганий зв'язок: У мережі розповіли свіжі новини з Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк