02.03.2024, 11:41

"Мертві руїни Авдіївки": У знищеному місті окупанти грабують вцілілі квартири та готуються провести вибори

Мертвые руины Авдеевки / Фото: Telegram Дениса Казанского

Втрати російської армії під Авдіївкою є одніми з найбільших за весь час вторгнення РФ в Україну. Захоплення знищеного масованими обстрілами міста росіяни підносять, як "велику перемогу". На руїнах мертвого міста вони знімають постапокаліптичні відео та готуються провести "вибори Путіна".

Місто Авдіївка на Донеччині було окуповане росіянами 17 лютого 2024 року. Ціна, яку довелося заплатити окупантам за сумнівну "перемогу", ретельно приховується від простих росіян. Кремлівські пропагандисти отримали завдання максимально зачистити інформаційний простір від реальних даних про втрати в Україні, повідомляє Час Пік.

Усі, хто не боїться розповідати про реальні втрати російської армії в Україні, або стають ворогами Росії з подачі Кремля, або опиняються у морзі. Так сталося й з російським окупантом та пропагандистом Андрієм Морозовим ("Мурз"), який не побоявся розповісти про величезні втрати армії РФ під час штурмів Авдіївки.

Російська орда буквально стерла Авдіївку з лиця землі. Українські воїни показали, що залишилося від Авдіївського коксохімічного підприємства у місті Авдіївка Донецької області, яке вважалося найбільшим коксохімічним заводом у Європі.

Фото та відео знищеного міста просто жахають, причому у шоці від побаченого навіть самі окупанти. Але це не заважає їм грабувати вцілілі квартири, знімати "красиві" сюжети про "звільнених" мешканців Авдіївки та навіть організовувати голосування за Путіна на руїнах міста.

"Ось це жопа!"

Російський військовий показує мертві руїни Авдіївки, що він сам й зруйнував.

Було звичайне, мирне українське місто, але прийшов руський мир - і стала жопа", - написав український журналіст Денис Казанський у Telegram.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк