01.03.2024, 14:13

"РФ готова віддати східні регіони": Лукашенко зробив заяву про "долю" окупованого Донбасу

Лукашенко сделал заявление о "судьбе" оккупированного Донбасса

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія готова розмовляти про захоплені території Донбасу й згодна винести це питання на "референдум".

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що росіяни погодилися віддати східні регіони України "на розгляд майбутнім поколінням". Про це 26 лютого повідомили білоруські ЗМІ, передає Час Пік.

Лукашенко заявив, що РФ готова до переговорів з Україною про долю Донбасу й для вирішення цього питання готова навіть провести "референдум".

"Проведуть референдум. Захочете в Україні жити – будете в Україні, в Росії – у Росії… Крим є Крим, це російська земля, російська територія, так вважають росіяни. І Захід із цим теж згоден. Дуже багато для переговорів приводів, і в цьому напрямку необхідно рухатися", - заявив Лукашенко.

Невідомо, як відреагували у Кремлі на цю заяву Лукашенка, який останніми роками робить дуже багато дивних заяв. Але про те, як "чесно та відкрито" проводить референдуми та вибори Кремль на захоплених територіях, відомо вже в усьому світі...

Читайте також:

"Лисичанська Бельгія": як росіяни знищують історичну та культурну спадщину Лисичанська

Покаянна поїздка Кіркорова на Донбас: як росіяни поставилися до "зіркового" турне співака містами "ДНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк