28.02.2024, 15:22

"Повинна останні штани віддати за електроенергію": Жителі Лисичанська незадоволені високими цінами за комунальні послуги

Віктор Білий | Всі новини автора

Ще восени минулого року окупаційна "влада" Лисичанська Луганської області обіцяла включити централізоване опалення, але щось пішло "не так" з їхньою обіцянкою. У місті так опалення і не підключили й лисичанам доводиться обігріватися за допомогою електрики, а потім отримувати рахунки з божевільними сумами.

Проблеми з рахунками за комунальні послуги активно обговорюють у мережі мешканці Лисичанська, повідомляє Час Пік.

Люди обурюються, "чому у Лисичанську вимагають оплату за комунальні послуги, де постійні прильоти".

"От і ми ставимо це питання! Чому взагалі в червоній зоні, де постійні прильоти ми повинні платити за комуналку, тим більше що регіони-шефи заплатили за нас до 2027 року! Ці незрозумілі фірми приносять постійно різні суми, з невідповідними даними про мою квартиру і вимагають платити, при тому, що не закритий тепловий контур, немає центрального опалення, навколо розбиті вікна у квартирах, ніхто ніде не живе, у квартирі конденсат, сиро і холодно і до того ж будь-якої миті у твою квартиру може прилетіти снаряд! повинна останні штани віддати в цих умовах за їхню електроенергію? Або якщо у мене немає роботи й нічим платити я повинна на смерть замерзнути?! Це питання треба підіймати!".

"Це тут на місці не вирішити. Є додаток «держпослуги вирішуємо разом», там треба написати звернення до уряду, як сказали по телевізору питання вирішується протягом 8 днів. Але для цього на держпослугах має бути підтверджено обліковий запис. Ось скоро схожу до БФЦ, підтверджу і писатиму. Тому що пів міста ходять платити незрозуміло кому в кишеню".

Читайте також: "Маневрений фонд житла" в Лисичанську поповнюється: окупанти опублікували список квартир, що готуються до розкриття

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк