28.02.2024, 14:22

Вибори на ТОТ не будуть настільки яскравими, якщо не знати подробиць: що відомо

Оксана Мовчан | Всі новини автора
енгшщ

Кожна тимчасово окупована область самостійно "вирішує питання" з організацією та проведенням так званих виборів. 

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

"Наприклад, кожна окупована область самостійно вирішує, коли їх провести. В окупованій Херсонщині вони вже почались. А в Маріуполі відбудуться з 10 березня. Теж окремо від Росії", - йдеться у повідомленні.

На запитання, як це можливо, здраво мислячій людині складно дати відповідь. Тому, що такі вибори. 

"Далі, ще прекрасніше. Через "безпекове питання” всі адреси виборчих дільниць, виборчих комісій та все, що стосується нормального проведення виборів - таємниця. Офіційно. Як будуть передавати людям, куди йти голосувати - питання. Чи то на вушко, чи то голубиною поштою - невідомо", - наголосив Андрющенко.

Працівників виборчих комісій при тому попередили, що за розголос прізвищ їх колег буде кримінальна відповідальність.

"Тому, що "небезпечно" та "укронацисти" можуть вбити. Короче, "россия тут навсегда", але це не точно в апофеозі", - підкреслив політик.

Знаючи все це, сама думка деяких не лише росіян, або серйозне обговорення якихось незалежних кандидатів - надії Росії просто смішна.

"Де в цьому рівнянні-ребусі "свободное волеизявление" неясно. З іншого боку, оскільки існують люди, що вірять в те, що земна куля - плоска та має край, тут дивуватись нічому", - написав Андрющенко.

Нагадаємо, що на окупованій території України освітні організації незалежно від форм власності зобов'яжуть розмістити на будинках або встановити на їх територіях державний прапор РФ. Депутати Держдуми РФ ухвалили у першому читанні відповідний законопроєкт.

Читайте також:

Вночі окупанти чотирма балістичними ракетами ударили по Покровську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк