26.02.2024, 16:25

"Можна кілька місяців без пенсії сидіти": У мережі розповіли, яка ситуація із виплатами в окупованому Лисичанську

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області місцева влада так не врегулювала питання виплат пенсій. Пенсіонерам доводиться по кілька годин стояти у черзі за талон на перерахунок пенсій.

Про це активно пишуть лисичанську у регіональних пабліках, передає Час Пік.

За словами місцевих жителів, "у пенсійний потрапити неможливо, на пошту за пенсією теж дуже проблематично, а якщо людина не ходяча, то можна й кілька місяців без пенсії сидіти".

"А ви особисто були у пенсійному? Люди стоять у черзі по талонах по п'ять годин. Легко руками розводити, коли сам там не був. У пенсійному просто хаос. Я там була, особисто стояла у черзі".

Також у мережі пишуть, що "у пенсійному реальний бардак".

"Посадили б хоч одну людину для "просто запитати", і бабусі б під 80 років не стояли б у черзі. А для того, щоб "запитати" треба талон брати".

"Ось так і поводиться основна маса. Нехай родичі турбуються, а якщо їх немає, то нехай вмирає, сусіди й влада не зобов'язані ...".

"Старі вже нікуди не поїдуть... То квартиру не кину, то цвинтар - тут моє місце з рідними... Про що ви кажете Що у вас усіх за звичка одразу звинувачувати рідних?! Я до речі, написала з приводу пенсії бабусі до генеральної". прокуратуру РФ і не збираюся чекати, коли ТАМ вирішать переглянути її пенсію. Вона не безсмертна!".

Читайте також: Все лише "для своїх": Жителі окупованого Лисичанська скаржаться на байдужість місцевої влади

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк